Ρόουζ: “Θα δούμε ξανά τέτοια ματς – Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λίντσεϊ Ροουζ έδωσε τη δική του εικόνα για το χθεσινό φιλικό με την Ελμπασάνι στις δηλώσεις που έκανε με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γάλλος στόπερ τόνισε περισσότερο τη βοήθεια που προσέφερε τον ΑΡΗ το εν λόγω ματς και τα παρόμοια παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, στα οποία θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική.

Αρχικά για το ματς ο Ρόουζ στάθηκε στη σημασία του χρόνου που πήραν οι περισσότεροι παίκτες… “Είμαστε κατ αρχάς πολύ ικανοποιημένοι διότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες. Δουλέψαμε σκληρά μετά την επιστροφή μας και θέλαμε να ξεμουδιάσουμε λίγο από τις προπονήσεις”

Ο ΑΡΗΣ βρήκε μπροστά του μία αρκετά αμυντικογενή ομάδα, κάτι που τον προετοιμάζει για αρκετά από τα ματς που θα δώσει φέτος… “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε ότι όπως σήμερα (σ.σ. χθες) ή αυτό με τη Ντόρντρεχτ είναι ματς που θα δούμε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν σημαντικό για εμάς. Για αυτό πρέπει να αποφεύγουμμε τα λάθη, να παίζουμε γρήγορα και  να βρίσκουμε λύσεις”, δήλωσε ο Γάλλος που κόντρα στη Μπρέντα επέστρεψε μετά από καιρό στα άκρα της άμυνας, “Με είχατε δει και στο παρελθόν. Έχω παίξει τη θέση και είμαι εδώ και να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαι στρατιώτης του ΑΡΗ. Δεν έχει σημασία που θα παίξω. Κέντρο, δεξιά, αριστερά, όπου μου ζητηθεί”.

Ο Ρόουζ πέραν όλων των άλλων έχει και έναν… ειδικό ή ακόμα και πατρικό ρόλο για τον Κλέιτον Ντιαντί φέτος, βοηθώντας στην ομαλή προσαρμογή του 18χρονου εξτρέμ… “Εγώ και ο Ζουλ τον βοηθάμε πάρα πολυ. Μεταφράζουμετα πάντα για αυτόν. Έχει ποιότητα, τον περιμένουμε να βελτιωθεί και τον βοηθάμε πολύ μέσα στο παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα