Ρόουζ στο AllAboutARIS: “Είμαστε ΑΡΗΣ, μεγάλη ομάδα και κοιτάμε ψηλά” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ήταν και αυτός φυσιολογικά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο ΑΡΗΣ κόντρα στην Άλκμααρ.

Ο Γάλλος στόπερ μίλησε στο AllAboutARIS μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας την ομοιογένεια του ρόστερ που έπαιξε ρόλο χθες, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τους στόχους της ομάδας για φέτος.

“Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα ζήτησε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ακόμα και έπαιξαν αρκετοί αναπληρωματικοί αλλά και πάλι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ηταν μία πολύ καλή εμφάνιση για τώρα και για το μέλλον”, ήταν το πρώτο του σχόλιο για το παιχνίδι, δίνοντας παράλληλα το στίγμα για τη συνέχεια. “Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά δεν ήταν το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. χθες). Θέλαμε να βρούμε χημεία ενώ ο κόουτς ζητάει κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά όπως και στο καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια”.

Ο ΑΡΗΣ είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμη γκολ και γενικά μία εικόνα που δεν… αιφνιδίασε τον Ρόουζ. “Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν είμαι έκπληκτος αλλά σίγουρα χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε”.

Η παρουσία αρκετών νέων παικτών από την περσινή χρονιά είναι ένα από τα σημεία στα οποία εστίασε ο Γάλλος… “Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο  “Δουλεύουμε όσοι είμαστε εδώ. Δεν είναι δική μου δουλειά. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να δουλεύουμε”.

Τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ είναι στην Ολλανδία, η διοίκηση… τρέχει αλλά ο Ρόουζ δεν θέλησε να σχολιάσει. Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο  Είμαστε ο ΑΡΗΣ, είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε στην κορυφή ή το λιγότερο στην 4η θέση. Για αυτό θα παίζουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα