Σάλομον: “Δώσαμε δώρο δύο γκολ με λάθη μας”

Ο Πάτρικ Σάλομον μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αμέσως μετά την ήττα από τον ΑΡΗ.

Για τους λόγους που οδήγησαν στην αποψινή ήττα:

“Σήμερα προσπαθήσαμε να δείξουμε μια πολύ μεγάλη αντίδραση σε σχέση με την αρχή της σεζόν και όντως μπήκαμε πολύ δυνατά. Παλέψαμε σε κάθε μονομαχία, με πάθος. Στο τέλος νομίζω πως αυτοκτονήσαμε. Σκοτώσαμε με τα λάθη μας, τον εαυτό μας. Κάναμε ανόητα λάθη. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι.

Δώσαμε δύο γκολ-δώρα. Όταν παίζεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ ή ο Ολυμπιακός, δεν θα πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη. Μετά το 1-3 προσπαθήσαμε ξανά. Είχαμε μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-3 αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμα είμαστε στην αρχή, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπούμε και θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.”

Παράσχος:  “Αυτοκτονήσαμε σήμερα!”
Προηγούμενο άρθρο Παράσχος: “Αυτοκτονήσαμε σήμερα!”
Επόμενο άρθρο Εξετάσεις για Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Γκάμα
Εξετάσεις για Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Γκάμα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News