Σάλος με τον Αμπέλ Φερέιρα στη Βραζιλία: Πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία και αποβλήθηκε (vid)

από AllAboutARIS

Νίκη για την Παλμέιρας με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Άμπελ Φερέιρα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της Φλαμένγκο για το Κύπελλο με γκολ του Βίτορ Ρέις, το οποίο μέτρησε έπειτα από έλεγχο στο VAR για οφσάιντ.

O 45χρονος άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ (2019-20) βλέποντας τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης κλήθηκε από το VAR να δει το στιγμιότυπο μέσω onfield review, το έπραξε και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο προπονητή.

«Είχα ήδη την ευκαιρία να δείξω το στιγμιότυπο, για το οποίο η Παλμέιρας έχει θέα από ψηλά. Υπάρχει ένα φάουλ στα δεξιά μου και οι εικόνες είναι καθαρές. Ήταν μια κακή διαιτησία που επηρέασε πολύ τη ροή του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και θέλει θάρρος για να διαιτητεύεις ένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Και όταν γίνει το φάουλ, γυρίζω προς το τεχνικό μου τιμ και κάνω τη χειρονομία ότι ο διαιτητής δεν είχε το θάρρος», δήλωσε ο Φερέιρα, αλλά και: «Μιλάω με το σταφ, μέσω της φωνής και της χειρονομίας σώματος μου. Ο διαιτητής δεν έχει το θάρρος, εδώ λες κάτι άλλο, αλλά είπα ότι δεν έχει το θάρρος. Δεν θα αρνηθώ τη χειρονομία, έκανα τη χειρονομία, αλλά σε κανένα σημείο δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από τους παίκτες και θα το κάνω στη μητέρα μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Δεν προσέβαλα κανέναν ανά πάσα στιγμή».

 

Προτεινόμενα Άρθρα