Σάουθγκεϊτ:« Η Ισπανία είναι δικαίως φαβορί, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια» (vid)

από AllAboutARIS

Αγγλία και Ισπανία εχούν… ραντεβού την Κυριακή (14/7,22;00, ΕΡΤ1) στον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Τα «Τρία Λιοντάρια» βρίσκονται για δεύτερη σερί φορά σε τελικό EURO, αλλά φέτος θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το «it’s coming home». Ωστόσο ο προπονητής των Άγγλων, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χαρακτήρισε φαβορί την Ισπανία για την κατάκτηση του τουρνουά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

 

Στη συνέχεια ο 54χρονος Άγγλος τεχνικός έκανε σαφές ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν ένα τέλειο παιχνίδι για να κατακτήσουν την κορυφή.

«Είναι δικαίως φαβορί για αυτό που έκανε σ’ αυτό το τουρνουά. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Τακτικά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι, καθώς είναι τόσο καλή. Αλλά, ξέρετε, είμαστε εδώ. Κι είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μπορούμε να προετοιμαστούμε, ανεξάρτητα από το τι έχουν δείξει οι παίκτες, τη συνοχή και το πνεύμα», δήλωσε αρχικά

Ακόμη ανέφερε :«Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ας τα πούμε σωστά. Έχουν κερδίσει αρκετά τρόπαια. Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε όλα όσα έχουμε μέσα μας. Κι έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες, ώστε να ξέρουν τι απαιτείται το βράδυ, αλλά τις επόμενες δύο μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια»

Προτεινόμενα Άρθρα