Σέλεμπιτς (μάνατζερ Χαλίλοβιτς) στο AllAboutARIS: “O ΑΡΗΣ τήρησε τον λόγο του – Ο Χαλίλοβιτς παρουσίασε ξαφνικά εξτρά απαιτήσεις”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσο ηχηρή ήταν η  διαφαινόμενη κίνηση του ΑΡΗ με τον Άλεν Χαλίλοβιτς, άλλη τόση κουβέντα δημιουργήθηκε μετά την ακύρωση του deal.

Ο ΑΡΗΣ γνωστοποίησε τους λόγους. Δηλαδή τα εργομετρικά του παίκτη και τα εξτρά χρήματα που ζήτησε. Ο Κροάτης απάντησε και έκανε λόγω για ψέματα μέσω ανάρτησής του στο Instagram, την οποία λίγες ώρες μετά “κατέβασε”.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Ντένις Σέλεμπιτς, έναν εκ των εκπροσώπων του 26χρονου που ήταν “παρών” στις διαπραγματεύσεις και καταγράφει τη ροή των γεγονόνων όπως ακριβώς εκτυλίχθηκε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη θέση της ΠΑΕ.

Πριν ο Άλεν έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε συμφωνήσει στα πάντα με τον ΑΡΗ. Το μόνο που έμενε ήταν να περάσει από εξετάσεις. 

Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη και αφού τελειώσαμε με τα εργομετρικά, ο γιατρός είπε ότι δεν είναι τραυματίας αλλά ούτε και σε καλή κατάσταση. Με λίγα λόγια χρειαζόταν περίπου 1-1,5 μήνα για να μπορεί να παίξει 70-90 λεπτά. Άρα θα ήταν έτοιμος για τα πλέι οφ.

Ο κ. Καρυπίδης πιστεύει στον παίκτη πολύ, οπότε είπε ότι ακόμα κι έτσι η συμφωνία που κάναμε θα τηρηθεί και ότι θα υπογράψει. Ο Άλεν όμως ήθελε να μιλήσει με τον πρόεδρο για να του πει κάτι ακόμα. Ο κ. Καρυπίδης δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη επειδή όλα ήταν έτσι κι αλλιώς συμφωνημένα. Δεν ήταν υποχρεωμένος κιόλας. 

Ο Άλεν μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο και αυτό που ήθελε ήταν να υπάρχει πρόστιμο για τον ΑΡΗ εάν δεν έπαιζε στο 65% των αγώνων της δεύτερης και της τρίτης χρονιάς του στην ομάδα. Ο κ. Καρυπίδης δεν το δέχθηκε αυτό και το χαρακτήρισε απαράδεκτο, αρνούμενος να συμπεριλάβει τον συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις εγγυήσεις για όλα. 

Επίσης ο Χαλίλοβιτς ζήτησε να πάρει επιπλέον 100 χιλιάδες ευρώ. Μία σημαντική αλλαγή που ο ΑΡΗΣ δεν τη δέχθηκε, από τη στιγμή που δεν ήταν στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών”, είπε ο μάνατζερ του παίκτη εξιστορώντας αρχικά το χρονικό της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας και την επίμαχη ανάρτηση στα social media.

“Το είδα… Δεν ξέρω γιατί το ανέβασε ή γιατί το κατέβασε αλλά δεν ήταν αλήθεια. Ολα ήταν συμφωνημένα. Διαφορετικά δεν θα ταξίδευε στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και να παρουσιαστεί. Ο παίκτης άλλαξε τις απαιτήσεις του και ενώ του είχε γίνει ξεκάθαρο από πριν ότι δεν μπορεί να μπει ο όρος που ζήτησε.

Ο ΑΡΗΣ δεν έκανε κάτι λάθος και το λέω με σιγουριά 100% επειδή συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις. Ο κ. Καρυπίδης πίστεψε στον παίκτη και για αυτό του πρότεινε κλειστό συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Οχι με οψιόν. Πώς όμως να εγγυηθείς σε κάποιον ότι θα παίξει και μάλιστα να υπάρχει πρόστιμο; Ούτε ο Θεός μπορεί να το κάνει αυτό;”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X