Σέρχιο Ράμος σε πρόεδρο ισπανικής ομοσπονδίας: “Βοήθησε με να πάρω την Χρυσή Μπάλα”!

από AllAboutARIS

Τελικά, δεν ήταν μόνο ο Ζεράρδ Πικέ που ζήτησε από τον Λουίς Ρουμπιάλες μερικές…. χάρες για την ομάδα που έχει στην κατοχή του (Ανδόρρα). Ανάλογα χατίρια ζήτησε στο παρελθόν και ο Σέρχιο Ράμος, κάτι που αποδεικνύεται στις συνομιλίες που έφερε στο φως η εφημερίδα «El Confidencial».

Όπως αποδεικνύεται από τις συνομιλίες, ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε ένα μικρό ρουσφέτι ώστε να πάρει την Χρυσή Μπάλα για το 2019:

«Καλησπέρα Ρούμπι. Ελπίζω ότι είσαι καλά εσύ και η οικογένεια σου. Ξέρεις ότι δεν σου έχω ζητήσει ποτέ τίποτα, κι αν θέλω να το κάνω σήμερα, είναι επειδή πιστεύω ότι είναι μία χρονιά σπέσιαλ με βάση την απόδοση μου.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς και να πεις λίγα λόγια για μένα στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ, αλλά και στις επαφές σου που αποφασίζουν για την Χρυσή Μπάλα.

Θα σου είμαι υπόχρεος για το υπόλοιπο της ζωής μου, όχι μόνο για το δικό μου καλό, αλλά γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πάρα πολύ. Σε χαιρετώ θερμά».

Για την ιστορία, ο Ρουμπιάλες του απάντησε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το θέμα, άσχετα αν τελικά η Χρυσή Μπάλα δεν πήγε ποτέ στα χέρια του Σέρχιο Ράμος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X