Σήμερα έχει… αγώνα

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σήμερα ο ΑΡΗΣ… Οχι για προπόνηση αλλά για αγώνα και συγκεκριμένα για το φιλικό με την Κ-19.

Ουσιαστικά ένα οικογενειακό “διπλό” το οποίο έχει καθιερώσει ο Άκης Μάντζιος σε κάθε “παράθυρο” των Εθνικών, με διπλό σκοπό. Από τη μία ο έμπειρος τεχνικός θέλει να μοιράσει αγωνιστικό χρόνο σε παίκτες με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής, τσεκάροντας παράλληλα και κάποια παιδιά από τη 2η ομάδα.

Οι περισσότεροι βασικοί αναμένεται να αποφορτιστούν, με τον Μάντζιο να έχει το βλέμμα του σταμμένο κυρίως στον Ρόμπιν Κουάισον. Ο Σουηδός είναι καλύτερα πλέον και χρειάζεται περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας λίγο ακόμα έδαφος για να καλύψει ώστε να μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή μετά τη διακοπή. Κάτι για το οποίο υπολογίζεται να είναι έτοιμος περίπου στα τέλη Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη.

Με το πέρας του σημερινού φιλικού θα υπάρχει τριήμερη άδεια για τους παίκτες και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την επόμενη Κυριακή (17/11), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο MrBeast συνέτριψε μια Lamborghini με… κολλητικές ταινίες! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ο MrBeast συνέτριψε μια Lamborghini με… κολλητικές ταινίες! (vid)
Επόμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV: Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/11)
Novibet AllAboutARIS TV: Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/11)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News