Σήμερα ανάσες, από αύριο… δουλειά με νέο πρόσωπο

Έχοντας κλείσει μία ακόμη εβδομάδα προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έχουν σήμερα τη δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες, πριν μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα. Ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου, είτε στην Αρμενία είτε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα έχει σήμερα ρεπό και ευκαιρία για λίγη ξεκούραση, επιστρέφοντας και πάλι στις προπονήσεις από αύριο το πρωί.

Ο Τόλης Τερζής θα έχει στη διάθεσή του έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, καθώς για πρώτη φορά με την ομάδα θα προπονηθεί ο Άλβαρο Σαμόρα, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα.

Aθλητικές μεταδόσεις με τελικό στο Γουίμπλετον
Προηγούμενο άρθρο Aθλητικές μεταδόσεις με τελικό στο Γουίμπλετον
Επόμενο άρθρο Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο για τη δολοφονία στην Ανάληψη
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο για τη δολοφονία στην Ανάληψη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News