«Σεφτέ» με τη δεύτερη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πρώτη απόπειρα του ΑΡΗ για νίκη στο πρωτάθλημα, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Σήμερα έχει τη δεύτερη ευκαιρία του…

Το 0-0 με τον ΟΦΗ… φρέναρε απότομα τους «κιτρινόμαυρους» αλλά η σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό (19:00, AllAboutARIS TV, Libero 107,4, Cosmote TV) προσφέρεται για να… ρεφάρουν και να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη.

Η ισοπαλία και το -5 δημιουργούν ένα παραπάνω «πρέπει» για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, λίγες μέρες μάλιστα πριν το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το έργο του ΑΡΗ είναι φαινομενικά εύκολο αλλά και ο Ιωνικός δεν θα παραδοθεί αμαχητί, αφού κάθε παιχνίδι μετράει στην προσπάθειά του να παραμείνει στην 1η κατηγορία.

ΑΡΗΣ: Τα βλέμματα στον Αλί – Έμειναν πίσω Γκαρσία και Λούμορ

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Hajrovic, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Benalouane, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Mόνη απουσία ο Ρομαό

Η ομάδα του Δημήτρη Σπάνου άντεξε κόντρα στην ΑΕΚ μέχρι την αποβολή του Ρομαό, ο οποίος είναι τιμωρημένος και αποτελεί τη μοναδική απουσία των γηπεδούχων στον σημερινό αγώνα.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

2η αγωνιστική Super League

Ιωνικός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Γήπεδο Νεάπολης»

19:00, Cosmote TV

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρράς (Ζακύνθου), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθός VAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X