“Σε άλλο επίπεδο η εμπάθειά τους, – Εξευτελίζονται δημοσίως”

από AllAboutARIS

Το σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και απειλούσε τους διαιτητές, με το περιβάλλον της ΠΑΕ να δίνει τις απαντήσεις… και τα μηνύματά του προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

“Το κόμπλεξ κάποιων με τον Καρυπίδη και η εμπάθεια με τον ΑΡΗ, έχει πάει σε τέτοια επίπεδα που πλέον δεν τους νοιάζει ακόμη και να εξευτελίζονται δημοσίως. Ο κ. Καρυπίδης ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών και να τα σπάσει, όπως είπε ο… απεσταλμένος στην αυλή του σπιτιού του, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η αλήθεια είναι ότι ο κ Καρυπιδης ούτε καν πλησίασε το γραφείο των διαιτητών μετά το ματς και όποιος έχει άλλη άποψη ας ανατρέξει στο φύλλο αγώνα .

Όσο για τον Σπάθα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε καν. Τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και του πατέρα του είναι γνωστά αλλωστε σε όλους . Πολύ απλά ντρέπεται και η ντροπή μαζί του … Αξιολύπητοι βεβαίως είναι και αυτοί που αναπαράγουν τα ρεπορτάζ από την αυλή ενος σπιτιού στις 01.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χωρίς να τα ελέγξουν. Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί …“, αναφέρουν οι κύκλοι της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα