Σε εξέλιξη η απολογία του 23χρονου για τη δολοφονία του Άλκη

Σε εξέλιξη είναι η απολογία του 23χρονου, Aλβανικής καταγωγής, του πρώτου συλληφθέντα για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη, στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας η οποία διερευνά την υπόθεση. Νωρίτερα, είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν χθες, Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων.

Ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε ότι βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αλλά αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην φονική επίθεση, τονίζοντας ότι δεν κατέβηκε από το όχημα κι ότι δεν είχε μαζί του κάποιο όπλο.

Για την ποινική του μεταχείριση αναμένεται να αποφασίσουν, όταν ολοκληρωθεί η απολογία, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με μπλουζάκια “Μη με χτυπάτε άλλο” όλοι οι παίκτες – Με Κιτρινόμαυρα Βεζένκοφ και Παπανικολάου (pics)
Προηγούμενο άρθρο Με μπλουζάκια “Μη με χτυπάτε άλλο” όλοι οι παίκτες – Με Κιτρινόμαυρα Βεζένκοφ και Παπανικολάου (pics)
Επόμενο άρθρο Ενός λεπτού σιγή για τον Άλκη (vid)
Ενός λεπτού σιγή για τον Άλκη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News