«Σε καλά χέρια ο Σέρχιο Ρίκο, χρειάζεται προσοχή τις επόμενες 48 ώρες»

από AllAboutARIS

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα με άλογο στη Σεβίλλη.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί να εκδίδει ανακοίνωση για την κατάστασή του.
«Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια, προσπαθεί να αναρρώσει ενώ λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Προχωράμε με προσοχή, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Σέρχιο Ρίκο ταξίδεψε χθες βράδυ από το Στρασβούργο στη Μάλαγα και μετά στο Ελ Ρόθιο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Μετά από περίπου 1,5 ώρα με την οικογένειά του και τους φίλους του, ξεκίνησε για κοντινό μοναστήρι αλλά δυστυχώς ήταν θύμα ενός ατυχήματος όπου ενεπλάκη ένα όχημα με γαϊδούρια και ένα εξαγριωμένο άλογο έπεσε πάνω του.
Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια, προσπαθεί να αναρρώσει ενώ λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα από το ιατρικό επιτελείο του Νοσοκομείο της Παρθένου του Ρόθιο. Προχωράμε με προσοχή, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες.
Περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατρικής εκτίμησης, που ελπίζουμε πως θα είναι αισιόδοξα, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την υγεία του το συντομότερο.
Ευχαριστούμε για τις εκφράσεις αγάπης, τα μηνύματα και το ενδιαφέρον όλων όσων ανησυχούν για την υγεία του Σέρχιο. Ευχαριστούμε για τη στήριξη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X