“Σε πανικό Μπαλτάκος, Μπένετ, δεν θα πάμε στην συνάντηση”

από AllAboutARIS

Τάκης Μπαλτάκος και Στίβ Μπένετ έκαναν την κωλοτούμπα τους, όπως αναμενόταν, και ακύρωσαν την αρχική τους πρόσκληση προς τους 6 των πλέι οφ περιορίζοντας της στους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας.

Φυσικά τίποτα δεν προκαλεί έκπληξη και εντύπωση όσον αφορά τα δύο συγκεκριμένα στελέχη της ΕΠΟ, τα οποία έχουν ήδη κριθεί ανεπαρκή όσον αφορά την παρουσία τους  στην ομοσπονδία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η  ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα άφηνε αναπάντητη αυτήν την…ξαφνική αλλαγή πλεύσης σε ότι έχει να κάνει με την συνάντηση της επομένης Δευτέρας.

«Εμείς ούτως η άλλως δεν θα πηγαίναμε στη συνάντηση γιατί ο κ Καρυπιδης βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι Μπαλτάκος και Μπένετ βρίσκονται σε πανικό. Ίσως γατί ξέρουν ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση γι αυτούς. Σε κάθε περίπτωση δικαιώνουν απολύτως τον κ. Καρυπιδη για όσα δήλωσε πρόσφατα»

Αναφέρει συγκεκριμένα η διαρροή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και φυσικά όπως κλείνει αυτή, όντως επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα του Θόδωρου Καρυπίδη τόσο για τον πρόεδρο της ομοσπονδίας όσο και για τον αρχιδιαιτητή.

Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό απλά πλέον το κάνουν πλέον ακόμα πιο φανερά.

Προτεινόμενα Άρθρα