Σιαμπάνης… σχεδόν ένα χρόνο μετά

από AllAboutARIS

Όπως όλα δείχνουν, την εστία του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με την Λαμία θα την υπερασπιστεί ο Μάριος Σιαμπάνης, σχεδόν έναν χρόνο μετά από την τελευταία του επίσημη συμμετοχή.

Ο Ντένις υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και ξεκίνησε άμεσα τις θεραπείες, ενώ από την άλλη τα νέα είναι καλύτερα για τον Χουλιάν Κουέστα που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου των δύο ομάδων.

Όλα αυτά, φέρνουν τον Μάριο Σιαμπάνη και πάλι κάτω από την εστία του ΑΡΗ σε επίσημη υποχρέωση για πρώτη φορά μετά τις 30 Ιανουαρίου του 2021.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε 10 συμμετοχές τη περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα εννιά στο πρωτάθλημα της Super League και μία στο Κύπελλο.

Στις 30 Ιανουαρίου του 2021, ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης και σε αυτό το παιχνίδι είναι καταγεγραμμένη η τελευταία επίσημη συμμετοχή του νεαρού τερματοφύλακα.

Με τον ταυτόχρονο τραυματισμό των Κουέστα και Ντένις, ο Μάριος Σιαμπάνης επιστρέφει στο προσκήνιο και ετοιμάζεται να “αρπάξει” την ευκαιρία του για φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα