Σκάνδαλο με τον εμπορικό διευθυντή της Τσέλσι

από AllAboutARIS

Πριν καν συμπληρώσει ένα μήνα στην θέση του εμπορικού διευθυντή, ο Ντέιμιαν Γουίλοουμπαϊ απολύθηκε από την Τσέλσι καθώς έστελνε ακατάλληλα μηνύματα στα social media σε γυναίκα οικονομικό ατζέντη, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Γουίλοουμπαϊ ζητούσε από την Καταλίνα Κιμ γυμνές φωτογραφίες και την προσκαλούσε στο Λονδίνο για σεξουαλικές περιπτύξεις, όπως αναφέρει η Telegraph.

«Ο σύλλογος είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία ενός κλίματος που εμπεριέχει αρχές», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της απόλυσης. Ο Γουίλοουμπαϊ είχε προσληφθεί από τον Τομ Γκλικ, επιχειρησιακό πρόεδρο της Τσέλσι. Ωστόσο, η συμπεριφορά του και τα μηνύματα που έστελνε στην Κιμ διέρρευσαν από την ίδια τη γυναίκα, από την οποία ζητούσε μεταξύ άλλων να είναι… άτακτη για να της γνωρίσει τον εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι, Φεράν Σοριάνο, με τον Γουίλοουμπαϊ να τον ξέρει προσωπικά.

Λίγο διάστημα αργότερα και όταν η Κιμ απέρριψε την πρόταση του Γουίλοουμπαϊ για να τον βοηθήσει στη χρηματοδότηση πρότασης εξαγοράς της Τσέλσι, η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε πιο πιεστικός.

Προτεινόμενα Άρθρα