Σκάνδαλο ολκής από την ΔΕΑΒ: Ποινή μιας αγωνιστικής στον ΑΡΗ για ένα… καρεκλάκι

από AllAboutARIS

Η ΔΕΑΒ εξάντλησε με το… καλημέρα την αυστηρότητά της στον ΑΡΗ! Με σημερινή απόφασή της έκανε γνωστό πως οι “κίτρινοι” τιμωρούνται με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πιο συγκεκριμένα στο ματς με τον αντίπαλο Αστέρα Tρίπολης (3η αγωνιστική).

Ο λόγος -σύμφωνα με την απόφαση- είναι… ένα καρεκλάκι που πετάχτηκε από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Φυσικά, μιλάμε για απόφαση σκάνδαλο και η τιμωρία είναι υπερβολική, καθώς για ένα καρεκλάκι ο ΑΡΗΣ στερείται τον κόσμο του για ένα ματς πρωταθλήματος. Να σημειωθεί, ότι η απόφαση δεν είναι εφέσιμη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμό 24/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση.
Φίλαθλός της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 18/8/2024, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου κάθισμα που αποκόλλησε από την κερκίδα του γηπέδου, πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη.
Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024.

Προτεινόμενα Άρθρα