Σκέψεις για πιστοποιητικό εμβολιασμού στα γήπεδα της Premier League

Στην Αγγλία τα γήπεδα θα ανοίξουν εξ ολοκλήρου για τους φιλάθλους των ομάδων, οι οποίοι θα επιστρέψουν επιτέλους στις εξέδρες για να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που τόσο πολύ έχει λείψει από το ποδόσφαιρο και είδα να επιστρέφει σε κάποιες πόλεις και γήπεδα του Euro.

Όπως αναφέρεται στον βρετανικό τύπο, η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον μπορεί να δήλωσε ότι από τις 19 Ιουλίου τα γήπεδα για τις αθλητικές δραστηριότητες θα είναι ανοιχτά για τον κόσμο, όμως στην Premier League έχουν ενδοιασμούς σχετικά με την απόλυτη ελευθερία που θα δοθεί.

Σύμφωνα με το SkySports, στην διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος σκέφτονται μήπως ζητήσουν τελικά οι σύλλογοι πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους φιλάθλους που θα περνούν τις πύλες των κερκίδων για να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια.

Ανέλαβε τον Προμηθέα ο Κασιμίρο
Προηγούμενο άρθρο Ανέλαβε τον Προμηθέα ο Κασιμίρο
Επόμενο άρθρο Βασικός με Σκούπι ο Αλί Αντέμ
Βασικός με Σκούπι ο Αλί Αντέμ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News