“Σκανάρισμα”, λεπτομέρειες και η ενασχόληση… με όλα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο 24ωρα μετράει ο Άλαν Πάρντιου στον ΑΡΗ. Δείγμα μικρό για να βγουν συμπέρασμα, αλλά οι δύο πρώτες μέρες του στα “κιτρινόμαυρα” δίνουν και ένα πρώτο στίγμα για την παρουσία του στην ομάδα.

Πέραν του αγωνιστικού και της πρώτης προπόνησης που έγινε χθες υπό τις οδηγίες του, υπάρχει και η άλλη πλευρά της γενικότερης ενασχόλησής του με τα της ομάδας.

Οι πρώτο κανόνες

Από τα βασικά και αυτονόητα είναι τα ωράρια που έθεσε, με τους παίκτες να πρέπει να φτάνουν στο Ρύσιο μία ώρα πριν την προπόνηση και το υπόλοιπο σταφ λίγο νωρίτερα.

Τα κινητά… απαγορεύονται στους περισσότερους χώρους των εγκαταστάσεων της ομάδας και ειδικά εν ώρα δουλειάς, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων και φυσικά εφόσον έχει τελειώσει η προπόνηση.

Επίσης την ώρα της προπόνησης απαγορεύεται να βρίσκεται εντός του γηπέδου όποιος δεν έχει ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Άγγλος έχει θέσει κάποιους βασικούς και αυτονόητους -για αυτόν- πρώτους κανόνες, που δεν αποκλείεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα, ζώντας περισσότερο την ομάδα εκ των έσω.

Γενικά πάντως σε αυτό το πρώτο 48ωρο βγάζει μία μεγάλη διάθεση και ασχολείται με όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας, κάτι που χαροποιεί και τους ανθρώπους του ΑΡΗ σε πρώτη φάση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα