Σκουπίζει και διπλασιάζει με το παραπάνω ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ώρα επιστροφής στο «σπίτι» για τον Άρη, που περιμένει τον κόσμο του ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση με τον Βόλο (19:30).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έπειτα έναν μεγάλο κύκλο έξι αγώνων εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί τον Βόλο και να ευχαριστήσει τον κόσμο της, που επιστρέφει στην εξέδρα για πρώτη φορά με το τέλος των μέτρων της κυβέρνησης με τους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες.

Οι «κίτρινοι» που διανύουν αήττητο επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (0-2), έχουν ανέβει στους 38 βαθμούς, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στα Playoffs.

Στόχος είναι τώρα νέο «τρίποντο» κόντρα στους Θεσσαλούς που μπορεί να έχουν μεγάλη ανάγκη από βαθμούς, παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού και παρατάσσονται με νέα τεχνική ηγεσία, καθώς ο Χρήστος Κόντης αντικατέστησε τον Άνχελ Λόπεθ, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας και φόρμας είναι μεγάλη. Η νίκη του φορμαρισμένου Άρη από το ημίχρονο είναι σε απόδοση 2.25.

Το μυαλό της ομάδας είναι και στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναιτωλικό που πλησιάζει και μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό μετά τη νίκη στο Αγρίνιο (0-1), ωστόσο μέχρι τότε ζητούμενο είναι να διατηρηθεί η καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των «κίτρινων».

Σε 11 αγώνες συνολικά με τον Βόλο ο Άρης έχει 8 νίκες, τέσσερις εκ των οποίων συνεχόμενες, ενώ δεν έχει σημειωθεί κάποια ισοπαλία και θα ψάξει την 9η με αιχμή τον Λορέν Μορόν των 12 γκολ στο πρωτάθλημα που δίνει τη δική του μάχη για την κορυφή στη λίστα των σκόρερς. Ο Ισπανός σκόραρε στο Περιστέρι από το σημείο του πέναλτι, ενώ να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική είναι σε απόδοση 2.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα