Σοκαριστική αποκάλυψη από Μπαράκ: “Κινδύνεψα να πεθάνω παθαίνοντας ό,τι ο Έρικσεν στο Euro”

από AllAboutARIS

Το περιστατικό της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Δανία – Φινλανδία για το Euro 2020 συνιστά μία πολύ δυνατή εικόνα που δύσκολα θα φύγει από το μυαλό των φίλων του ποδοσφαίρου, με το ευχάριστο στην περίπτωση του Δανού μέσου να είναι πως διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του και ασχολείται ακόμη με το άθλημα που αγαπάει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την περίπτωση μάλιστα του Έρικσεν την υπενθύμισε ο Αντονίν Μπαράκ σε συνέντευξή του στην “Gazzetta dello Sport” και υπήρχε σοβαρός λόγος που έκανε κάτι τέτοιο, με τον Τσέχο επιτελικό μέσο της Φιορεντίνα να αποκαλύπτει πως το περασμένο καλοκαίρι αντιμέτωπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε άμεσα και τη δική του ζωή.

“Έμοιαζε κάτι το απλό και όμως εξελίχτηκε σε αμφοτερόπλευρη πνευμονία, με συλλογή στους πνεύμονες μέχρι το περικάρδιο.

Μπήκα στο νοσοκομείο και έμεινα για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν που ένιωσε αδιαθεσία εντός γηπέδου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Euro”, τόνισε ο 28χρονος Τσέχος, για να εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη πως έφτασε μία ανάσα πριν από 1,5 χρόνο να μεταγραφεί στην Νάπολι.

“Στο φινάλε της τέλος 2021-22 σχεδόν είχε κλείσει το deal με την Νάπολι, όμως καθυστέρησαν την πώληση του Φαμπιάν Ρουίθ, στη θέση του οποίου θα πήγαινα. Τελικά, δέχτηκαν πρόταση να πάρουν σχεδόν δωρεάν τον Εντομπελέ από την Τότεναμ.

Τότε ήμουν πολύ θυμωμένος αλλά εκ των υστέρων δεν τους κατηγορώ καθόλου που διάλεξαν αυτόν τον δρόμο. Η Φιορεντίνα ήταν το μεγαλύτερο άλμα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα”.

Προτεινόμενα Άρθρα