Σοκ για Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

από AllAboutARIS

Τραγικά και σοκαριστικά νέα έρχονται από το Μεξικό για την οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με επίσημες ενημερώσεις της αστυνομίας στην περιοχή Ταμαουλίπας, υπήρξε κλήση στις γραμμές έκτακτης ανάγκης το βράδυ του Σαββάτου. Από τις αναφορές της τοπικής εισαγγελίας προέκυψε πως πρόκειται για την οικογένεια του διεθνούς άσου της «Ένωσης», με μία γυναίκα να είναι νεκρή και δύο άλλα άτομα, μία γυναίκα και έναν άνδρα, να είναι τραυματισμένα.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν η θεία του ποδοσφαιριστή, ενώ η άλλη τραυματισμένη γυναίκα ήταν μητέρα του. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού, οι εισβολείς είχαν κίνητρο τη ληστεία.

Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας ενημέρωσε πως οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

Ποια είναι η μητέρα και η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο

Η μητέρα του Πισάρο ονομάζεται Λάουρα Τόμας και είναι μία γυναίκα που ασχολείται με οικιακά. Είναι παντρεμένη με τον Ροδόλφο Πισάρο Πόνσε, ο οποίος είναι υπάλληλος στο Συνδικάτο Εργατών Πετρελαίου της Μεξικανικής Δημοκρατίας στο τμήμα 33 με έδρα την Ταμαουλίπας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο τραυματισμένος άνδρας είναι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ή ο θείος του.

Ο Πισάρο συνηθίζει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με τη μητέρα του, κυρίως στα γενέθλιά της ή στη γιορτή της μητέρας, δείχνοντας πως έχει μεγάλη αδυναμία σε εκείνη.

Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Η ιστοσελίδα La Silla Rota, από τη μεριά της, υποστηρίζει πως «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Τέλος τονίζεται πως «οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος».

Προτεινόμενα Άρθρα