Σοκ στο ποδόσφαιρο της Αλγερίας. Ο Μπιλέλ Μπενχαμουντά άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε!
Ο 24χρονος χαφ που ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλγερίας, ενεπλάκη σε τροχαίο που αποδείχτηκε μοιραίο για τον ίδιο και έναν φίλο του που επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο. Διότι εγκλωβίστηκαν μετά το τρακάρισμα μέσα στο όχημα, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο Μπενχαμουντά επέστρεφε από φιλικό ματς της ομάδας του USM Αλγέρ κόντρα στο Κονγκό, όπου σκόραρε και μοίρασε ασίστ στη νίκη με 3-0.
إِنَّا لله وَإِنَّا إليه راجعون
Just one day after featuring and scoring for Algeria’s A’ (local) national team, Billel Benhamouda has passed away in a car accident. May he Rest In Peace. 😢 pic.twitter.com/50lEYl7jd6
— DZfoot English 🇩🇿⚽️ (@DZfoot_EN) June 10, 2022