Σοκ στην Μπαρτσελόνα, πρώην προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 60 παιδιών

από AllAboutARIS

Σοκ στην Μπαρτσελόνα αλλά και το ισπανικό ποδόσφαιρο με τις καταγγελίες για πρώην προπονητή των Καταλανών, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 60 παιδιά.
Ο λόγος για τον πρώην προπονητή των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Αλμπέρτ Μπεναϊχές ο οποίος γύρισε στην ομάδα τον περασμένο Απρίλιο αναλαμβάνοντας ρόλο συντονιστή και για τον οποίο υπάρχουν κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη, όπου ήταν καθηγητής γυμναστικής.

Ο ίδιος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα λίγους μήνες μετά για προσωπικούς λόγους ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Diari ARA, ο 71χρονος κατηγορείται πως κακοποίησε μαθητές σε σχολείο, στο «Escola Barcelona», ενώ ο αριθμός των περιπτώσεων φτάνει τις 60.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Μπεναϊχές αυνανιζόταν μπροστά σε 13χρονους μαθητές, ενώ παρακολουθούσε πορνογραφικές ταινίες. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο μια ομάδα πρώην μαθητών αποφάσισε να τον καταγγείλει. Ο Μπεναϊχές ήταν ένας από τους ανθρώπους που προσλήφθηκαν στο σύλλογο με τη νίκη του Λαπόρτα στις τελευταίες εκλογές.

 

Προτεινόμενα Άρθρα