Σουάρες: «Ήταν κακή έτσι όπως παρουσιάστηκε η Μπαρτσελόνα»

από AllAboutARIS

Δηλώσεις στο Twitch και στην εκπομπή του Τζέραρντ Ρομέρο έκανε ο Λουίς Σουάρες.

Σε αυτές ο Ουρουγουανός σέντερ φορ μίλησε για την κακή εικόνα, την οποία και παρουσίασε η Μπαρτσελόνα στο ματς με τους «ροχιμπλάνκος», ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «μπλαουγκράνα» από τον Τσάβι.

«Ήταν δύσκολο να σκοράρω απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο γήπεδο είναι αντίπαλος μου. Έτσι όπως παρουσιάστηκε το Σάββατο στον αγωνιστικό χώρο ήταν κακή. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δεν μου αρέσει αυτό. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες και μπορεί να τα πάει καλύτερα. Κόντρα σε εμάς όμως έπαιξαν για πρώτη φορά ένα σύστημα που δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο 34χρονος σέντερ φορ της ομάδας της Μαδρίτης έσπευσε να προσθέσει τα εξής ακόλουθα: «Ο Τσάβι μπορεί να προπονήσει την Μπαρτσελόνα τώρα, έχει την ικανότητα και τη γνώση, αλλά θα χρειαστεί την υπομονή των οπαδών. Γι ‘αυτό είπα ότι δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Τσάβι γνωρίζει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει 4-3-3 και όχι άλλα περίεργα συστήματα».

Προτεινόμενα Άρθρα