Σουλτς: Κατηγορείται πως κλώτσησε την έγκυο πρώην του στο στομάχι για να αποβάλει

από AllAboutARIS

Σοβαρή καταγγελία για τον αριστερό μπακ της Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η πρώην σύντροφος του διεθνή μπακ τον κατήγγειλε στην αστυνομία του Ντόρτμουντ για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σουλτς της είχε επιτεθεί με κλωτσιές στο στομάχι το 2020, όταν κυοφορούσε την κόρη τους. Μάλιστα είχαν διαρρεύσει και φωτογραφίες με την χτυπημένη σύντροφο του Γερμανού μπακ και τον ίδιο τον παίκτη να της ζητάει συγγνώμη μέσω μηνυμάτων.

Η Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής λέγοντας ότι ενημερώθηκε για τους «εξαιρετικά σοβαρούς και σοκαριστικούς» ισχυρισμούς μόνο μέσω δημοσιεύσεων των μέσων ενημέρωσης. Oι Βεστφαλοί λάβει ακόμη πειθαρχικά μέτρα εναντίον του παίκτη, καθώς η κατάσταση ήταν «εξαιρετικά ασαφής», αν και οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα γερμανικά μέσα έδειχναν τον Σουλτς να φεύγει από την προπόνηση της Ντόρτμουντ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. «Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε ανά πάσα στιγμή που αντικειμενικά γνωρίζουμε περισσότερα», ανέφερε η τοποθέτηση.

Ο Σουλτς αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας στη Ντόρτμουντ «ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι αυτών των ισχυρισμών με τη βοήθεια δικηγόρου και ότι επίσης θα διατηρήσει την αθωότητά του». Ο Γερμανός μπακ έμεινε εκτός αποστολής από τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X