Σούπερ μεταγραφή για Γιουβέντους, παίρνει τον Βλάχοβιτς

από AllAboutARIS

Η Γιουβέντους συμφώνησε να αποκτήσει τον επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε σήμερα το Sky Italia. Η συμφωνία θα είναι η πιο ακριβή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου μέχρι στιγμής, με τον πρώτο σκόρερ της Serie A Βλάχοβιτς να κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Τορίνο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα Ντανιέλε Πράντε δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση χθες το βράδυ ότι οι «πόρτες» του συλλόγου ήταν ανοιχτές για προσφορές, αλλά όρισε τιμή 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο της Φλωρεντίας τον Ιούλιο του 2018, αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης στη Serie A την περασμένη σεζόν, αφού σημείωσε 21 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε άλλα 17 αυτή τη σεζόν.

Η αποχώρηση του Βλάχοβιτς φαινόταν αναπόφευκτη αφού ο ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι ο επιθετικός είχε απορρίψει προσφορές για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο επρόκειτο να λήξει τον Ιούνιο του 2023.

Η Γιουβέντους είναι πέμπτη στη Serie A, έξι βαθμούς μπροστά από την Φιορεντίνα που βρίσκεται στην έβδομη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X