Σπάει το ρόδι στα playoffs!

από AllAboutARIS

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στα playoffs της Super League Interwetten. Η Interwetten.gr προσφέρει πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα για την καθοριστική αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βλέπει κάθε αγώνα σαν τελικό γιατί αυτό ακριβώς είναι όλα τα παιχνίδια των playoffs της Super League Interwetten! Και η αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 03/04, 17:00) είναι καθοριστικής σημασίας, στην προσπάθεια των Κιτρίνων να ανανεώσουν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στα πρώτα δύο παιχνίδια των playoffs της Super League Interwetten (εκτός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό και εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό) και φιλοδοξεί η τρίτη απόπειρα να αποδειχθεί και η… τυχερή, προκειμένου να φλερτάρει ακόμα και με την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο (ελκυστικό) 1,57 προσφέρεται η νίκη του Άρη από την Interwetten.gr, η οποία συν τοις άλλοις διαθέτει πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα Combo Bets, όπως ο παρακάτω συνδυασμός σε απόδοση 4,40, πάντα από την Interwetten.gr: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό σημαίνει για αυξημένη πιθανότητα κερδών.

Για το υπόλοιπο του ποδοσφαιρικού τριημέρου, λοιπόν, η Interwetten.gr προσφέρει πέντε παιχνίδια με 0% γκανιότα. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Αταλάντα – Νάπολι (Κυριακή 03/04, 16:00), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (03/04, 19:00), Ολυμπιακός – ΑΕΚ (03/04, 20:00), Γιουβέντους – Ίντερ (03/04, 21:45) και Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (Δευτέρα 04/04, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα