Σπαλέτι: «Θα ξεκουραστώ για έναν χρόνο»

από AllAboutARIS

Ξεκάθαρος και αποκαλυπτικός ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τη Νάπολι στην κατάκτηση της Serie A μετά από 33 χρόνια, όμως θα αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι» ύστερα από 2 χρόνια και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τόνισε, καθώς θέλει να ξεκουραστεί.

«Μερικές φορές, αφήνεις κάποιον από υπερβολική αγάπη. Τώρα δεν είμαι σε θέση να δώσω στην Νάπολι όλο αυτό που αξίζει. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ. Αισθάνομαι κουρασμένος. Χρειάζεται να μείνω για λίγο εκτός. Δεν θα προπονήσω την Νάπολι ή κάποια άλλη ομάδα. Θα σταματήσω για έναν χρόνο.

Η Νάπολι έχει δει τον πιο δυνατό παίκτη στον κόσμο και πολύ καλούς προπονητές, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ο Σάρι είναι μαέστρος του ποδοσφαίρου, ο Αντσελότι είναι ένας από τους Νο 1, ο Γκατούζο είναι παθιασμένος, ο Μπενίτεθ είναι προπονητής διεθνούς φήμης. Οπότε όταν πας στη Νάπολι πας για να κερδίσεις. Τον πρώτο χρόνο δεν τα καταφέραμε και επικριθήκαμε έστω και λίγο, οπότε αναρωτιέται κάποιος: μπορώ να το κάνω αυτό; Φέτος δεν μπορώ, οπότε κάνω ένα βήμα πίσω.

Υπάρχει και ένα ζήτημα με την κόρη μου, την Ματίλντε, με την οποία θέλω να περάσω χρόνο μαζί της ενώ θέλω επίσης να ξεκουραστώ, για αυτό επιθυμώ να μείνω για λίγο στο περιθώριο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X