Σπανός: “Είναι αστείο μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά”

από AllAboutARIS

Στην απόφαση της ΑΕΚ να διεκδικήσει το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στα χαρτιά στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σπανός, με τον ισχυρό άνδρα των Περιστεριωτών να αναφέρει πως είναι αστείο μία μεγάλη ομάδα όπως η Ένωση να ακολουθεί τακτικές του 1980.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός:

«Είναι λυπηρό. Έχουμε φτάσει στο 2022 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ομάδα της ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις. Φέτος γίνανε 15 παιχνίδια, καμία αντίπαλη ομάδα δεν έθεσε ένσταση.

Καμία ομάδα ποτέ δεν είχε πρόβλημα εδώ τόσα χρόνια. Μας ειδοποίησε ο διαιτητής πως υπήρχε διαφορά στα δοκάρια και μετά εμείς της κατεβάσαμε στο ελάχιστο. Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε, γιατί εγώ δεν μπορούσα να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι το ύψος ήταν στις κανονικές διαστάσεις σε 3-4 τέσσερα σημεία και σε ένα σημείο ήταν διαφορά δύο πόντων.

Το σημερινό που έγινε στον Ατρόμητο, μια ομάδα με ιστορία που έχει παίξει Ευρώπη και έχει φιλοξενήσει φέτος 15 παιχνίδια, είναι αστείος ο λόγος. Αστείο μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει αστείους λόγους για να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Η νομική υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία. Θα αντικρούσουμε την ένσταση της ΑΕΚ με δικά μας στοιχεία. Ζητάμε από τη Super League, την ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού να πάρει θέση αν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι με τακτικές του 1980.

Θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής τι θα γίνει με την αναμέτρηση.

Λυπάμαι που οι Έλληνες διαιτητές είναι φοβικοί, ο Μανούχος έψαξε διάφορους τρόπους να βρει αν έχει λίγο ανωμαλία. Λες και σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει ήταν άψογα. Μας έκανε εισήγηση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Το γήπεδο διορθώθηκε, το τέρμα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X