Στάικος: «Σημείο-κλειδί η αποβολή» (vid)

από AllAboutARIS

Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τη κομβική κόκκινη κάρτα που δέχτηκε η ομάδα του αλλά μίλησε και για την ποιότητα του ΑΡΗ.

Aναλυτικά όσα είπε

«στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δεν δώσαμε χώρους, οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να γίνουμε απειλητικοί. Αυτό ήταν και το μεγάλο πρόβλημα μας. Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε κι όταν δεν είσαι σε θέση να απειλήσεις θα έρθει μια φάση για τον αντίπαλο, πολλώ δε μάλλον για μια ομάδα της ποιότητας του Άρη. Θεωρώ ότι το σημείο κλειδί ήταν η αποβολή καθώς μετά δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, ίσα-ίσα που ο Άρης είχε τις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Για μας πλέον η νίκη είναι επιτακτική στον αγώνα με τον Βόλο καθώς προερχόμαστε από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για το πρόβλημα στη δημιουργία, απάντησε: «Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά αν παρατηρήσουμε το Πρωτάθλημα στην τελευταία διετία και για τις ομάδες που δεν είναι στα Playoffs δεν γίνονται πολλές νίκες. Η ψαλίδα έχει ανοίξει κι αυτό δημιουργεί σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Εκεί είναι το ζητούμενο για μας. Να πετύχουμε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας».

Δείτε όσα είπε από την κάμερα του Novibet AllAboutARIS TV

Προτεινόμενα Άρθρα