Στέλνουν διαιτητές από την ΕΠΣΜ, όπου μέλη του δ.σ είναι οι Τεβεκέλης και Πουρλιοτόπουλος

από AllAboutARIS

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει σε σκοτεινά… μονοπάτια εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς η κατάσταση δεν δείχνει πως μπορεί να βελτιωθεί. Δεν μπορεί διαφορετικά να εξηγηθεί ο ορισμός στον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ, ενός διαιτητή ο ο οποίος προέρχεται από την ΕΠΣΜ, μέλη του δοικητικού συμβουλίου της είναι άνθρωποι που συνεργάζονται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ο Μάλαμας Τεβεκέλης και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…
Πρόεδρος στην ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο κ. Δημητριάδης ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκθειάζει τον Ιβάν Σαββίδη, είναι γνωστό δηλαδή σε όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το υμνολόγιο προς τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, για προφανείς λόγους είναι πως στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ είναι ο Μάλαμας Τεβεκέλης αλλά και ο Ευάγγελος Πουρλιοτόπουλος, δύο άνθρωποι που συνεργάζονται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο πρώτος έχει τον τίτλο του υπεύθυνου για θέματα διαιτησίας, ενώ ο δεύτερος εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού από το 2007.

Είναι αδιανόητο να ορίζονται σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ, διαιτητές που ανήκουν σε μία Ένωση η οποία έχει ως μέλη ανθρώπους που συνεργάζονται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτό δείχνει που έχει φτάσει δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΚΕΔ…

Προτεινόμενα Άρθρα