Στα μπαράζ για το Κατάρ η Ν. Ζηλανδία, παίζει με Κόστα Ρίκα

από AllAboutARIS

Καθάρισε τα Νησιά Σολομώντα και πάει για τελικό πρόκρισης η Νέα Ζηλανδία! Η ομάδα του Ντάνι Χέι πήρε τον τελικό στη ζώνη της Ωκεανίας, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στα μπαράζ με την Κόστα Ρίκα.

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα στο ματς, με τα Νησιά Σολομώντα να δείχνουν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους αλλά μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου η Νέα Ζηλανδία πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Ο Τουιλόμα στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους που είχαν λίγα λεπτά αργότερα ακυρωθέν γκολ και εν τέλει στο 39’ με τον Γουντ βρήκαν δεύτερη φορά δίχτυα, για να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.
Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε και στο δεύτερο μέρος η Νέα Ζηλανδία. Ο Μπελ στο 49’ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Τουιλόμα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς να γράψει το 4-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκάρμπετ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για το εμφατικό 5-0.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X