Στην Αγγλία φίξαραν μέρα και ώρα για τον τελικό – Στις 25 Μαΐου το Γιουνάιτεντ-Σίτι

από AllAboutARIS

Την ώρα που στην Ελλάδα ακόμα κανείς δεν λέει κάτι σίγουρο για τη μέρα και ώρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, στην Αγγλία υπήρξε σήμερα (23/04) συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για την διεξαγωγή του σπουδαίου παιχνιδιού στο «Γουέμπλεϊ»…

Εκεί όπου, όπως ανακοίνωσε η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι με την… άσπονδη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 15:00 τοπική ώρα (σ.σ. 17:00 ώρα Ελλάδας), στις 25 Μαΐου.

Ο κύριος λόγος που ο τελικός θα γίνει τόσο νωρίς είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο και… ανάποδα, κάνοντας μια απόσταση 230 χιλιομέτρων περίπου.

«Αυτή η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε με τους συλλόγους, τις τοπικές αρχές, τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδας για την Ασφάλεια και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωσή της FA.

Θυμίζουμε ότι οι «σίτιζενς» νίκησαν την Τσέλσι με 1-0 στους ημιτελικούς, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκλεισαν την Κόβεντρι στα πέναλτι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα