Στην Αργεντινή ο Μέσι για το φιλικό-γιορτή με Παναμά

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στο Μπουένος Άιρες σήμερα (20/3) και εντάχθηκε στην αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής, που πρόκειται να παίξει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της μετά το θρίαμβο στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Τα 63.000 εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον Παναμά την Πέμπτη στο στάδιο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες και η Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), η οποία έχει προγραμματίσει πανηγυρισμούς για τον εορτασμό του παγκόσμιου τίτλου της «Αλμπισελέστε», ανακοίνωσε ότι είχε λάβει περισσότερα από 130.000 αιτήματα διαπίστευσης μέσων ενημέρωσης, ενώ η αίθουσα Τύπου μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 344 δημοσιογράφους.

Την άφιξη του Μέσι σε αργεντίνικο έδαφος χαιρέτισε στο Twitter ο πρόεδρος της AFA, Κλαούντιο «Τσίκι» Τάπια. «Δεν τα παράτησες ποτέ. Και σήμερα, επέστρεψες στη χώρα σου ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Καλώς ήρθες, Λέο», έγραψε για τον 35χρονο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, που περίμενε το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του για να κερδίσει το τρίτο αστέρι στη φανέλα της Αργεντινής.

Ο Μέσι, ο οποίος αγωνίστηκε την Κυριακή στη Ligue 1, στην εντός έδρας ήττα (0-2) της Παρί από τη Ρεν στο «Παρκ ντε Πρενς», ταξίδεψε με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους και εντάχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Εζέιζα, στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X