Στην εντατική Αργεντινός ποδοσφαιριστής έπειτα από σοβαρό τροχαίο

από AllAboutARIS

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκες. Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός της Σεντράλ Κόρντομπα οδηγούσε το αυτοκίνητού του και επέστρεφε από την πόλη Τουκουμάν προς την έδρα της ομάδας του.

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια, ο “Πούλγκα” έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να καταλήξει σε ένα χωράφι.

Ο Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως μεταξύ άλλων έχει θρόμβο στο κεφάλι και κάταγμα στα ζυγωματικά και τον θώρακα.

Αμέσως μπήκε στην εντατική με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να παρακολουθείται η κατάστασή του ώρα με την ώρα μέχρι να μην υπάρχει κίνδυνος.

Ο Πούλγκα έχει πραγματοποιήσει καριέρα κυρίως στις Νιούελς, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Κολόν και Τουκουμάν. Με την τελευταία είχε τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του πορείας, ενώ το 2009 ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον χρησιμοποίησε σε φιλικό της Εθνικής Αργεντινής με την Γκάνα.

Προτεινόμενα Άρθρα