Στην προπόνηση ο Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί να το πει» – Η υπόσχεση των παικτών

από AllAboutARIS

Τελικά σήμερα (20/9) βρέθηκε στην προπόνηση του ΑΡΗ ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε μία επίσκεψη, που ούτως ή άλλως αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε μία κουβέντα με τον Άκη Μάντζιο, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους έστειλε διάφορα μηνύματα…

Αρχικά τους είπε: “Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχουμε”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός ΑΡΗΣ».

Ακολούθησε συζήτηση, μιας και το λόγο πήραν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απευθυνόμενοι προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ υποσχέθηκαν ότι…: «εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον ΠΑΟ να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

Το κλίμα που βγαίνει από τη συζήτηση ήταν πως υπάρχει διάθεση και πίστη πως το πράγμα θα… γυρίσει, ενώ δεν έλειψε και το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον Καρυπίδη στους παίκτες, έχοντας μάλιστα και κάποια τετ α τετ χωριστά μαζί τους πριν βγουν για προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα