Στην Ligue 1 η Οσέρ μετά από 10 χρόνια, υποβιβασμός για Σεντ Ετιέν και επεισόδια (vid)

από AllAboutARIS

Στα «σαλόνια» της Ligue 1 μετά από δέκα χρόνια η Οσέρ! Το ιστορικό σωματείο έλαβε την πολυπόθητη άνοδο επικρατώντας 5-4 στα πέναλτι -μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης- στον δεύτερο αγώνα μπαράζ, στην έδρα της Σεντ Ετιέν.

Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, που βρισκόταν εν ισχύ, ανάγκασε την Οσέρ να ψάξει το γκολ. Μάλιστα, το κυνήγησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα καρέ του Μπερναρνοντί. Εντέλει, κατάφερε να βρει δίχτυα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Οτρέ έκανε το γύρισμα από δεξιά, με τον Σακί να απογειώνεται σκοράροντας με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.Παρόλα αυτά, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 76′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κριβελί πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Καμαρά τη δεύτερη για το 1-1. Έκτοτε, η Σεντ Ετιέν ανέβασε ρυθμούς προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της. Ωστόσο, δεν βρήκε και δεύτερο τέρμα, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το ματς στο έξτρα ημίωρο. Ως εκ τούτου, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου ο Λεόν απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση από τον Μπουντεμπούζ, με όλους τους υπόλοιπους να ευστοχούν. Ωστόσο, οι παίκτες της Οσέρ δεν μπόρεσαν να πανηγυρίζουν την άνοδό τους, καθώς μετά το τελευταίο πέναλτι οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν έκαναν τρομακτικό «ντου» με καπνογόνα και φωτοβολίδες!

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X