Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση ο Τετέι – Καλούνται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Βόλος και Μπέος

Ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για την ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε, με το ποινικό κομμάτι της περιβόητης υπόθεσης να… ανοίγει, ενώ ακολουθεί το αθλητικό.

Ο 22χρονος επιθετικός της Κηφισιάς, φέρεται να ανέφερε εγγράφως το όνομα του ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Πλέον, την υπόθεση ανέλαβε ο εισαγγελέας ρατσιστικής βίας που εδρεύει στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ. Αναμένεται να κληθούν ακόμα ένα ή δύο άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο της Καισαριανής.

Ο φάκελος θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα αντιρατσιστικού νόμου, ο οποίος αναμένεται να απαγγείλει τις κατηγορίες στον κατηγορούμενο. Παράλληλα, θα κοινοποιήσει το κατηγορητήριο και στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, για να εφαρμόσει τον αθλητικό νόμο και κληθούν από το πειθαρχικό ο κ. Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος.

Πολυχρονόπουλος: «Αν με καλέσει ο εισαγγελέας θα πάω, η δομή δεν θα κλείσει» (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πολυχρονόπουλος: «Αν με καλέσει ο εισαγγελέας θα πάω, η δομή δεν θα κλείσει» (vid)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συγκατηγορούμενος του τράπερ
Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συγκατηγορούμενος του τράπερ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News