Στις παλιές αμαρτίες τα έσοδα των…1000 εισιτηρίων!

από AllAboutARIS

Νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία.

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού επηρεάζουν και τα γήπεδα για ακόμα μία φορά. Οικονομική ανάπτυξη υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να έρθει ωστόσο ο ΑΡΗΣ και ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένοι να μείνουν πιστοί στο πλάνο της προόδου.

Το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας θα έχει μόνο 1.000 άτομα στο Βικελίδης, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά μέτρα, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις τρέχουν… Το ίδιο και οι παλιές αμαρτίες που φέρνουν αρκετά έξοδα σε μια διοίκηση που δεν ευθύνεται αλλά έχει ως στόχο να φανεί συνεπής σε όλες!

Συνεπώς η οικονομική αρωγή του κόσμου είναι σημαντική έστω και με την παρουσία των λιγοστών φίλων του ΑΡΗ που θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο, παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου.

Η υπενθύμιση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει Λαμίας:

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 50 ευρώ και η Θύρα 3, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-15:00).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X