Στις 22/08 το ραντεβού στο Μαξίμου για το γήπεδο, παρουσία Αρβανίτη, Τριμμάτη

από AllAboutARIS

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού στην Ευρώπη βρίσκει τον ΑΡΗ… ζωντανό και πολύ ενεργό σε πολλά μέτωπα.

Ο πρώτος στόχος της σεζόν χάθηκε αλλά η ΠΑΕ προχωράει κανονικά με την ατζέντα των ζητημάτων της και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται φυσικά το θέμα του γηπέδου, πάντα σε συνεργασία με τον ΑΣ.

Η ημέρα του κρίσιμου ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου πλησιάζει και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει τελικά στις 22 Αυγούστου, δηλαδή τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ήδη έτοιμοι, αφού θυμίζουμε ότι αρχικά η συνάντηση αυτή είχε προγραμματιστεί πριν λίγες εβδομάδες αλλά ακυρώθηκε λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη.

Το διαφορετικό και πολύ σημαντικό αυτή τη φορά είναι ότι στη συνάντηση με τα στελέχη της κυβέρνησης θα είναι και ο Νικόλαος Τριμμάτης, πέρα φυσικά από τον Λευτερη Αρβανίτη που τρέχει το θέμα από την πλευρά του ΑΣ.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει εμπιστευτεί έναν ηγετικό ρόλο στο κ. Τριμμάτη για το θέμα του γηπέδου και θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ, μαζί με την υπόλοιπη πενταμελή επιτροπή που σχηματίστηκε τους προηγούμενους μήνες, με τον Λευτέρη Αρβανίτη να εκπροσωπεί τον ΑΣ.

Από πλευράς κυβέρνησης το “παρών ” θα δώσουν σίγουρα οι κ.κ Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος), o σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας Δημήτρης Οικονόμου και ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Πέραν του κ. Καλαφάτη και των στελεχών του ΑΡΗ, από τη Θεσσαλονίκη το “παρών” θα δώσουν οι κ.κ. Μπίλλιας από την Περιφέρεια, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας (αμφότεροι μέλη της επιτροπής του ΑΣ ΑΡΗΣ), ο  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου, Σωκράτης Δημητριάδης, και ο σύμβουλος επενδύσεων Δημήτρης Σαμαράς.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X