Στον τελικό ανόδου για τη Serie A η Κάλιαρι του Ρανιέρι

από AllAboutARIS

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Πάρμα και με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-2) ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τα μεγάλα ματς, όπου θα κοντραριστεί με την Μπάρι για την άνοδο στην Serie A!

Ο Λαπαντούλα στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Στην συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες κάπως έτσι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Η Πάρμα στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαχνε φάσεις, απειλώντας την αντίπαλη εστία. Ο Μπόνι στο 74’ βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πανηγύριζαν έντονα, με τον Μπουφόν να κλαίει από την χαρά του, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε. Και αυτό διότι τράνταξε το δοκάρι και τελικά η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στην συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστόσο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το 0-0 παρέμεινε και έτσι η Κάλιαρι έφυγε για τον τελικό ανόδου κόντρα στην Μπάρι, με τους ανθρώπους της ομάδας της Σαρδηνίας να μπουκάρουν στο γήπεδο και να πανηγυρίζουν έξαλλα!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X