Στο εδώλιο για οκτώ υποθέσεις βιασμού ο Μεντί!

από AllAboutARIS

Ο Μπενζαμέν Μεντί απασχολεί την επικαιρότητα καθώς κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού για τις οποίες όμως ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Η αναμονή τελειώνει και ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι θα δικαστεί αύριο (10/8), καθώς η δίκη του είχε αναβληθεί για αυτή την ημερομηνία.

Ο Γάλλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες οκτώ υποθέσεων βιασμού, μίας σεξουαλικής επίθεσης και μίας απόπειρας βιασμού, οι οποίες αφορούν συνολικά σε επτά γυναίκες και υπολογίζεται ότι συνέβησαν σε διάστημα τριών χρόνων, από τον Οκτώβριο του 2018 ως και τον Αύγουστο του 2021 που συνελήφθη από τις Βρετανικές αρχές.

Ο Μεντί αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο καθώς πλήρωσε την εγγύηση, ενώ συνεχίζει στη θέση του η οποία υποστηρίζει πως είναι αθώος και δεν έχει πράξει τίποτα από όσα κατηγορείται.

Η δίκη αναμένεται να κρατήσει 15 εβδομάδες, ενώ υπενθυμίζεται πως δεν θα είναι μόνος στου στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθώς μαζί με αυτόν δικάζεται και ο φίλος του Λουίς Σαχά Ματουρί ο οποίος επίσης θα ‘ρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες οκτώ βιασμών αλλά και τεσσάρων υποθέσεων σεξουαλικής επίθεσης οκτώ γυναίκες από το 2012 μέχρι το 2021.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X