Στο «κάδρο» ο Αστέρας Τρίπολης και ο αντί-Νταρίντα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επιστρέφουν από σήμερα (26/12) το απόγευμα και πάλι στις προπονήσεις, με την ολοκλήρωση της άδειας που τους δόθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Πλέον το πράγμα «σοβαρεύει» ξανά μιας και οι Κιτρινόμαυροι μετρούν αντίστροφα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή τους, το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε περίπου μία εβδομάδα (3 Ιανουαρίου).

Ουσιαστικά από σήμερα θα αρχίσει η δουλειά για τη συγκεκριμένα αναμέτρηση με ένα από τα ζητήματα που καλείται να «λύσει» ο Άκης Μάντζιος να είναι η απουσία του Βλάντιμιρ Νταρίντα που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Αρκάδες. Η λογική λέει ότι θα επιστρέψει ο Βερστράτε στο βασικό σχήμα και μαζί με τον Ζουλ θα είναι οι δύο χαφ, ενώ για την τρίτη θέση στη μεσαία γραμμή υποψήφιοι είναι ο Ρουπ και ο Πάρντο. Ο πρώτος πήρε κάποια λεπτά κόντρα στη Λαμία, αλλά ήταν φανερό ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, ενώ ο Ισπανός είναι πιο επιθετικογενής παίκτης.

Ενδεχομένως στην εξίσωση να μπει και ο Τζούρασεκ, αλλά όλα αυτά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τις επόμενες ημέρες και όσο θα πλησιάζει ο αγώνας με τον Αστέρα.

 

Επιστροφή στην πραγματικότητα… και στη Λαμία
Προηγούμενο άρθρο Επιστροφή στην πραγματικότητα… και στη Λαμία
Επόμενο άρθρο Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του στη Θεσσαλονίκη (vid)
Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του στη Θεσσαλονίκη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News