Στο… κόκκινο για τα μετάλλια, δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα

από AllAboutARIS

Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και ο ΑΡΗΣ… ακόμα περιμένει την απόφαση για τα μετάλλια.

Την περασμένη εβδομάδα εκδικάστηκε η έφεση των “κιτρινόμαυρων” αλλά με σιγή ασυρμάτου από εκεί και μετά, αναμένοντας την απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπάρχει μία πιθανότητα να προκύψει σήμερα… Εάν όμως δεν επιβεβαιωθεί, τότε φυσιολογικά η αγωνία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Μία απόφαση για κάτι τόσο απλό και ξεκάθαρο, με την μέχρι τώρα διαδικασία να αποτελεί σκάνδαλο από μόνης της κάθως ο ΑΡΗΣ ουδέποτε κλήθηκε να παραλάβει τα μετάλλια στο Πανθεσσαλικό.

Για τον ΑΡΗ είναι ουσιώδες να έχει άμεσα απόφαση στα χέρια του ώστε να κινηθεί αναλόγως. Εάν δηλαδη η τιμωρία-σκάνδαλο διατηρηθεί, να κάνει τα… κουμάντα του ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στις πρώτες δύο αγωνιστικές μέσα από μεταγραφές και τον προβιβασμό κάποιων παικτών από τα τμήματα υποδομής στην 1η ομάδα. Μία κατάσταση την οποία η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ οφείλει να σεβαστεί και να βγάλει την απόφασή της.

Ηδη ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την πρεμιέρα τους Σουλεϊμάνοφ (5 αγων.), Ζουλ (2 αγων.) και Νταρίντα (1 αγων.)

Προτεινόμενα Άρθρα