Στο Περιστέρι για τη νίκη και το 2.70 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (19:30) για την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα!

Η 23η στροφή της Super League περιλαμβάνει για τον Άρη άλλη μια εκτός έδρας αποστολή, αυτή τη φορά στην έδρα του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι ανεβασμένη ψυχολογικά, καθώς ο στόχος της παρουσίας στον τελικό κυπέλλου, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα της Ευρώπης για τη νέα σεζόν, έχει έρθει πιο κοντά μετά τη μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού στον πρώτο ημιτελικό με το γκολ του Φραν Βέλεθ (0-1).

Ο Άρης έχοντας φέρει σε πρώτο πλάνο το κύπελλο, καθώς έχει τη μεγάλη ευκαιρία επιστροφής σε τελικό και τη διεκδίκηση τίτλου μετά το 2010, είδε να του κοστίζει στο πρωτάθλημα σε απόδοση και αποτελέσματα.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρά μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες, σε Σέρρες (1-1 με τον Πανσερραϊκό) και Γιάννινα (0-0 με τον ΠΑΣ), μένοντας στους 35 βαθμούς, στο +2 από την 6η Λαμία και στο +6 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης.

Με τέσσερις στροφές να απομένουν για την κανονική περίοδο ζητούμενο είναι να σφραγιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το εισιτήριο για την εξάδα και τα Playoffs.

Η ψυχολογία μετά τη νίκη στο Αγρίνιο είναι ανεβασμένη και το κίνητρο μεγάλο για… ρεβάνς εξαιτίας της ήττας στον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-3). Η νίκη του Άρη στο Περιστέρι είναι σε απόδοση 2.25.

Ο Άρης έχει αήττητο σερί πέντε αγώνων στην έδρα των Περιστεριωτών, που έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχουν καταφέρει να σκοράρουν, έχοντας μείνει στους 23 βαθμούς, χωρίς ελπίδα εισόδου στα Playoffs, κάτι που ήταν ο βασικός τους στόχος. Να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του Μάντζιου προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα