Στο Ρύσιο ο Τερζής – Ανοικτή γραμμή με Καρυπίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “διαζύγιο” ΑΡΗ και Άκη Μάντζιου δεν επισημοποιήθηκε ακόμα, ωστόσο η επόμενη μέρα “τρέχει” με τον αντικαταστάτη του να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Την ίδια στιγμή βέβαια το αγωνιστικό τμήμα καλείται να προχωρήσει και να στρέψει την προσοχή του στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μία μεταβατική περίοδο και με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει από σήμερα χρέη υπηρεσιακού μέχρι νεοτέρας.

Αφήνει προσωρινά την Κ-19 και από σήμερα θα πιάσει δουλειά με την πρώτη ομάδα, σε μία γνώριμη κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί για ακόμη μία φορά. Τώρα όμως θα το κάνει με πολύ πιο δύσκολες συνθήκες και με την ομάδα σε οριακό σημείο όσον αφορά τον στόχο της Ευρώπης.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο Ρύσιο και θα κάνει τη σημερινή προπόνηση, έχοντας εικόνα για την ομάδα και το δεδομένο ότι δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα την κοουτσάρει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για τον τρόπο που θα κινηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, όπως και για τη συνδρομή που θα χρειαστεί σε περίπτωση που κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Δηλαδή έναν βοηθό (υπάρχει η επιλογή του Πασχάλη Μελισσά) και ενδεχομένως έναν προπονητή τερματοφυλάκων (ο Γιάννης Πλαβούκος είναι στο τιμ του Μάντζιου αλλά δεν αποκλείεται να μείνει προσωρινά), με τον Νίκο Αμανατίδη να διατηρείται στο πόστο του γυμναστή.

Ολα αυτά βέβαια στην περίπτωση που ο Καρυπίδης δεν βιαστεί και ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να βρει τον αντικαταστάτη του Μάντζιου.

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα