Στο χέρι του Μπούργος για Μαντσίνι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο ακόμα προπονήσεις έχει μπροστά του ΑΡΗΣ πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις οποίες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός έχει πάρει εδώ και μέρες το “οκ” από το ιατρικό τιμ για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεπερνώντας το κάταγμα που τον άφησε εκτός το προηγούμενο διάστημα. Παρόλα αυτά  δεν έχει βγάλει ακόμα μία ολόκληρη προπόνηση. Ο Χερμάν Μπούργος τον ενσωματώνει σταδιακά, δείχνοντας μία διάθεση να μην ρισκάρει μαζί του.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πιο ταχεία ενσωμάτωση του παίκτη, τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σχεδόν σίγουρο για την αρχική ενδεκάδα. Ένα ενδεχόμενο που παραμένει πιθανό, αλλά όχι το ίδιο σίγουρο.

Ο παίκτης θα μπει πιθανότατα σήμερα σε φουλ ρυθμούς. Εφόσον ανεβάσει ρυθμούς, τόσο σήμερα όσο και αύριο, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές του για να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Διαφορετικά, θα ξεκινήσει το ματς με τον ΠΑΣ από τον πάγκο.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Μπούργος και οι προθέσεις του θα φανούν σε μεγάλο βαθμό από τη διαχείριση του Μαντσίνι σήμερα και αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα