Στο Χ έμειναν Λιντς και Άστον Βίλα

από AllAboutARIS

Χωρίς ουσία… Λιντς και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0, με το αποτέλεσμα περισσότερο να «χαλάει» τους φιλοξενούμενους και λιγότερο τους γηπεδούχους.

Διότι η Λιντς από το 49ο λεπτό και έπειτα έπαιξε με ποδοσφαιριστή λιγότερο αλλά άντεξε ως το φινάλε, ενώ η Άστον Βίλα παρότι είχε την κατοχή και τις φάσεις, δεν κατάφερε να σκοράρει και συμβιβάστηκε με τον βαθμό, επίσης.

Χωρίς τέρματα κύλησε το πρώτο μέρος, με την Άστον Βίλα να απειλεί περισσότερο, αλλά όσες φάσεις και να είχε δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ με τη Λιντς από τη μεριά της να ψάχνεται περισσότερο στην κόντρα επίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, ακριβώς όπως άρχισε το ματς (0-0).

Η Λιντς έπαιζε μάλιστα με 10 παίκτες από το 49ο λεπτό και μετά, όταν ο Σινιστέρα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα. Οι «χωριάτες» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να σκοράρουν κάποιο γκολ, παρότι είχαν τον έλεγχο και δημιουργούσαν τελικές.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες έφυγαν με λευκή ισοπαλία (0-0). Η Λιντς ανέβηκε στην 12η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Άστον Βίλα παραμένει στην 14η με 8 πόντους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X