Στροφή στους ελεύθερους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών έκλεισε χωρίς κάποια κίνηση για τον ΑΡΗ, ο οποίος σταμάτησε στον Λούκας Ρουπ… Για την ώρα τουλάχιστον.

Από σήμερα και για τις επόμενες 17 μέρες υπάρχει το “παράθυρο” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στους οποίους πέφτει το βάρος από σήμερα για τους “κιτρινόμαυρους”.

Σε αυτό το πλαίσιο θα αποκτηθεί ο Άλεν Χαλίλοβιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Ρικέα, με τον ΑΡΗ να κινείται παράλληλα για ακόμα 1-2 κινήσεις τις οποίες προσπάθησε τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν τις ολοκλήρωσε.

Από την προσπάθεια για τον Φερνάντο Αντράντε της Πόρτο -ουσιαστικά την τελευταία στιγμή- φάνηκε η πρόθεση της ομάδας να προσθέσει στο ρόστερ της ακόμη έναν εξτρέμ. Η προσπάθειά της θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, τσεκάροντας παράλληλα την αγορά για ο,τιδήποτε ενδιαφέρον υπάρχει στο “καλάθι” των ελεύθερων.

Ακόμη μία θέση για την οποία η ομάδα ίσως να μην έλεγε “όχι” είναι αυτή του στόπερ. Για την ώρα δεν ασχολείται τόσο “ζεστά”, όμως δεν αποκλείεται να το προχωρήσει το επόμενο διάστημα και εφόσον υπάρξει κάτι που να της τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X